LeAnn Rimes nu echt verloofd

LeAnn Rimes en haar vriend Eddie Cibrian gaan trouwen. Geruchten dat de twee zich hadden verloofd, hingen al langer in de lucht. De 28-jarige zangeres bleef ontkennen, maar nu is haar geliefde dan toch echt op de knieën gegaan.

"Ja, ze zijn verloofd tijdens de feestdagen en ze zijn heel gelukkig", bevestigt haar woordvoerder aan People. Rimes maakte een jaar geleden haar scheiding van Dean Sheremet bekend, met wie ze in 2003 trouwde. Al snel daarna begon ze een affaire met Cibrian, haar tegenspeler in de film Northern Lights.

Rimes werd maandag op het strand van Malibu gespot met een verlovingsring om haar vinger. Volgens een insider wilden de twee 'een nieuwe ring met een antieke uitstraling'. Op foto's is te zien dat de zangeres een roségouden ring met een grote diamant erop draagt.

"Bedankt voor al jullie gelukswensen. We zijn ontzettend blij en kijken uit naar een mooie toekomst. We hebben een paar prachtige dagen achter de rug. Ik was in shock", twittert Rimes over het aanzoek. "We voelen ons gezegend."


LeAnn Rimes nu echt verloofd (Foto: Novum)