Redknapp wil alleen een bijzondere speler

Tottenham Hotspur-coach Harry Redknapp heeft laten weten dat hij slechts een "bijzondere" speler wil aantrekken tijdens de transferperiode. "We hebben zoveel spelers dat het moeilijk wordt om een nieuwe speler aan de selectie toe te voegen. We zijn ook niet wanhopig op zoek naar een nieuwe speler. Op alle posities hebben we meer dan genoeg kracht, dus alleen als we een bijzondere speler opmerken, bewegen we ons op de transfermarkt", aldus Redknapp tegenover Sky Sports.

"Als het iemand betreft van wie wij denken dat hij het verschil kan maken, of het nu iemand met karakter of een leider is, dan bestaat er een mogelijkheid. Als zo'n type speler beschikbaar is, dan zouden we geïnteresseerd zijn. Momenteel volgen we echter niemand", zo vervolgt de oefenmeester.

Redknapp lijkt echter wel onder de indruk van Andrew Carroll. "Hij heeft een geweldige aanleg. Hij is een zonder twijfel een topspeler. Hij heeft zichzelf uitermate goed bewezen in de eerste helft van het huidige seizoen", zo meent de coach van de Spurs.