Wenger: "We moeten van Chelsea winnen"

Arsenal neemt het maandag op tegen Chelsea. Manager Arsène Wenger weet dat zijn ploeg moet winnen om kans te behouden op de landstitel.

"Natuurlijk is dit een wedstrijd die we moeten winnen", aldus Wenger. "We hebben gemengde gevoelens, want aan de wedstrijden tegen Chelsea en Manchester United hebben we het gevoel overgehouden dat we konden winnen en dat er geen verschil tussen de teams was." Arsenal verloor eerder dit seizoen bij Chelsea.

Arsenal was twee weken geleden even koploper van Engeland, maar moest die positie afstaan aan Manchester United, dat de Londenaren met 1-0 versloeg. Wenger geeft de hoop op een nieuwe koppositie echter niet op. "We hebben Chelsea, Manchester City en Manchester United uit gehad, dus onze vorm in eigen huis tijdens dit soort wedstrijden zal beslissend zijn."

"We zijn ervan overtuigd dat we Chelsea thuis kunnen verslaan. We staan voor een grote uitdaging. Wat we willen is een wedstrijd produceren met intelligent spel en dynamiek. Dat is de enige manier waarop we dit soort wedstrijden kunnen winnen"
, besluit Wenger.