FOK!sport komt met Winterstop Quiz

De eerste competitiehelft van de Eredivisie zit erop! In de komende weken zullen we het tijdelijk zonder onze helden moeten doen. Toch heeft FOK!sport een manier bedacht om het leed enigszins te verzachten. In de winterstop gaan we namelijk de FOK!sport Winterstop Quiz spelen.

Hoe werkt het?

In deze quiz zullen in de komende vier weken vier setjes van tien vragen worden gesteld, die door redactielid methodmich zijn opgesteld. Het ligt natuurlijk voor de hand dat jullie deze vragen van het juiste antwoord moeten voorzien. Per antwoord levert een vraag één punt op. Mocht er een vraag zijn, waarbij meerdere antwoorden mogelijk zijn, dan wordt elk correct antwoord beloond met een punt.

Aan het einde van de rit volgt er nog een extra ronde, die uit benaderingsvragen bestaat. Het antwoord op deze vraag mag maximaal tien punten afwijken van het juiste antwoord. Weet je het juiste antwoord, dan krijg je vijf punten. Zit je binnen de marge van tien meer of minder, dan krijg je één punt.

Natuurlijk zit er ook een tijdslimiet op het beantwoorden van de vragen. Hoe lang dit precies zal zijn, is nog niet helemaal duidelijk. Zeker is wel dat je enkele dagen de tijd krijgt om je antwoorden op te sturen.

Waar stuur ik mijn vragen heen?

De antwoorden op de vragen mail je steeds naar sport[at]fok.nl o.v.v. Antwoorden ronde 1. Het cijfer verander je natuurlijk in het nummer van de ronde, waarin we bezig zijn. Stuur je je antwoorden in na het verstrijken van de deadline, dan worden deze niet meer nagekeken. Zorg er dus voor dat je antwoorden tijdig in ons bezit zijn.

Kan ik er iets mee winnen?

Natuurlijk kan je er iets mee winnen! De winnaar van de FOK!sport Winterstop Quiz ontvangt, samen met de gehele top vijf, het boek 'Het Klonk Als Hands'. Deze werd geschreven door Kees Opmeer en Annelies Opmeer. Daarnaast ontvangen zij ook een pakket van Chocomel, dat beschikbaar wordt gesteld door Chocomel.nl.

 



Daarnaast verloten we onder alle deelnemers nog het boek 'Onvermijdelijke voetbaltaal', dat door Jan 't Hart, Kees 't Hart en Hans Vonk werd geschreven. Ook maken alle deelnemers kans op de dvd 'Fast Rule of the Street: Panna-Panna'.