'Jensen eenzaam hamstertje'

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van de Privé, heeft in zijn wekelijkse column fors uitgehaald naar radio-dj en tv-presentator Robert Jensen. Volgens de roddelnicht is Jensen 'het eenzaamste hamstertje van Amsterdam-Zuid'.

Santegoeds: "De man heeft nog nooit iemand gevonden om thuis mee te praten. Tijdens vakanties in Thailand en Zuid-Afrika wordt hij gespot in restaurans met een flesje cola als enig gezelschap."

Volgens de 'onderzoeksjournalist' kan Jensen het beste de rol van Tatjana in haar nieuwe programma Wie Kiest Tatjana overnemen, dat binnenkort begint op RTL 4. Naar verluidt heeft Tatjana namelijk al een nieuwe liefde gevonden in haar buurman, en dus is het programma waarin ze een nieuwe partner zoekt niet meer nodig.

"Het is uit te sluiten dat Jensen ineens, nog voor de eerste uitzending, zou zijn voorzien. Wie hapt? Je moet geen vegetariër zijn, natuurlijk. En al helemaal geen halal", haalt Santegoeds uit.

Jensen voorspelde recentelijk al dat Santegoeds naar hem uit zou halen. De radio-dj noemde de showbizzkenner namelijk 'de lelijkste man sinds SBS Shrek de Derde uitzond'. Jensen: "Evert zal dit ongetwijfeld lezen, knarsend met die schots en scheve tanden, en met al het vergif in zijn lijf opdracht geven om een naar stuk over mij te schrijven in dat roddelblaadje van hem."