Telstar - NAC afgelast

De wedstrijd van Telstar tegen  NAC Breda in de achtste finales van de strijd om de KNVB-beker kan morgen waarschijnlijk niet doorgaan.  Het veld in Velsen-Zuid ligt vol sneeuw, en er wordt hard gewerkt om de grasmat in orde te krijgen. Morgenochtend wordt het veld gekeurd en wordt er een beslissing genomen over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd.

"Het is niet zomaar een wedstrijd. De KNVB wil graag dat het bekertoernooi serieus genomen wordt. Wij nemen het heel serieus. Het is gevaarlijk voor de spelers. We hebben de laatste weken amper kunnen trainen. Vrijdag werd het hele programma van de eerste divisie eruit gegooid en nu moet het per se doorgaan. Dat is toch raar," aldus de coach van NAC, Gert Aandewiel.

Mocht de wedstrijd morgen niet kunnen doorgaan, dan wordt hij waarschijnlijk woensdagavond in Velsen gespeeld.

Update @ 8:40 uur

De KNVB heeft zojuist het veld in Velsen gekeurd en besloten het duel af te gelasten. In eerste instantie werd gedacht dat de wedstrijd dan ergens de komende dagen zou moeten plaatsvinden. De KNVB heeft hier alsnog van af gezien en de wedstrijd opnieuw vastgesteld op 18 januari 2011.