Gelijkspel kan Ferrer niet geheel bekoren

Albert Ferrer heeft bij Vitesse nog weinig kunnen juichen. Nadat de Spaanse trainer had gedebuteerd met een zege werd drie keer op rij niet gewonnen. Zo lieten de Arnhemmers ook gisteren bij NAC Breda weer punten liggen.

Ferrer is allerminst tevreden met het Vitesse dat hij tot nu toe heeft gezien. Ook na de 1-1 in Breda was de Spanjaard niet uitsluitend positief.

''We hebben in de eerste helft goed gespeeld'', zei Ferrer in De Gelderlander. ''Plotseling, in de tweede helft, werd het teleurstellend. Soms lijkt het alsof er een ander team in het veld staat. In de eerste 25 minuten na rust hadden we niemand die de bal in de ploeg kon houden. Daar ben ik niet blij mee. Daarna was dat weer beter, maar het was niet genoeg.''

Uitgerekend ex-NAC-aanvaller Julian Jenner opende de score in Breda. Zijn doelpunt bracht bij hem oude herinneringen omhoog, al had hij natuurlijk dolgraag van z'n oud-werkgever gewonnen. ''Het is gewoon jammer dat je hier niet winnend afsluit. Soms verliezen we de concentratie. Maar goed, we zijn een ploeg in opbouw. Ik denk dat er veel potentie in zit.''