Jensen: SBS 6 bedroevend

RTL-presentator Robert Jensen vindt de programmering van SBS 6 bedroevend. De talkshowhost vermoedt dat de SBS-zenderleiding RTL 4 probeert te imiteren.

"Het gaat niet goed bij SBS. De kijkcijfers zijn dramatisch. Ik heb SBS altijd een warm hart toegedragen, maar het is daar de laatste jaren zo truttig geworden. Vroeger was het uitdagende tv, maar tegenwoordig is het een slechte versie van RTL 4. Komt het nog goed met SBS? Tuurlijk, gewoon back to the roots en de beuk erin!", aldus de radio-dj vrijdag in de Spits.

SBS 6 bereikte woensdag een nieuw dieptepunt, zegt Jensen: "Het groots aangekondigde, exclusieve, niet te missen, spectaculairste interview van het jaar, je kent het wel. Niemand minder dan Yolanthe van Platinum MasterCard werd geïnterviewd door de lelijkste man sinds SBS Shrek de Derde uitzond; Evert Santegoeds. 400.000 kijkers trok het spektakel, een aanfluiting voor SBS-begrippen."

Volgens Jensen is SBS 6 aan het wankelen: "De programmering wordt om de haverklap aangepast, de zenderleiding zit met zijn handen in het haar en deze week werd ook nog eens bekend dat de SBS-groep te koop staat."


Robert Jensen: SBS 6 bedroevend