Enrique Iglesias zoent graag fans

Enrique Iglesias raakt nogal opgewonden als hij het podium betreedt. Steeds vaker trakteert de Spaanse zanger tijdens zijn optredens vrouwelijke fans op een zoen.

"Ik raak gewoon opgewonden als ik op de planken sta", vertelde Iglesias over de voorvallen bij een bezoek aan de Amerikaanse radiozender Kiss108. In juli kuste de zanger een jong meisje nadat hij haar zijn nummer Hero had toegezongen, tijdens een optreden bij de Today Show.

Deze maand was het weer raak, nadat Iglesias bij twee verschillende concerten van zijn Jingle Ball-tournee een vrouwelijke liefhebber het podium optrok. "Het was de beste avond van mijn leven", zegt de 41-jarige Cheryl Lavoie tegen het Amerikaanse People. "Ik had nooit verwacht dat hij mij het toneel zou optrekken. Het was onbetaalbaar."

De 35-jarige zanger vroeg wel eerst netjes toestemming aan de echtgenoot van de fan. "Hij keek naar mijn man en vroeg of het goed was. Toen zei hij: ik ga je nu zoenen. Ik dacht dat ik een hartaanval kreeg", aldus de overdonderde fan. "Hij heeft zulke zachte lippen. Het was een fijne, lieve kus."

Toch zegt Iglesias niet overal zijn stempel op te willen drukken."Ik doe het niet altijd. Ik moet in een goede bui zijn, en ik was in een goede bui." De zanger laat weten dat er geen tong in het spel was. Enrique Iglesias heeft sinds 2001 een knipperlichtrelatie met de 29-jarige Anna Kournikova.


Enrique Iglesias zoent graag fans (Foto: Novum)