Playstation Home is twee jaar oud

Playstation Home is twee jaar oud en Sony viert dat door een paar extra spellen te introduceren speciaal voor deze service. Hieronder de spellen en hun informatie:

 

  • Novus Prime (nu beschikbaar): gemaakt door Hellfire Games, een nieuwe multiplayer space-shooter voor Playstation Home. Spelers kunnen samen werken om hun ruimtestation te beschermen. Buiten dat je je eigen schepen kan aanpassen en daar grootse ruimtegevechten mee kan voeren kunnen spelers in een 'Zero G' stappen en daarmee het ruimtestation beschermen op microscopische formaten.
  • Midway 2 (nu beschikbaar): Mass Media zag een groot succes toen ze het eerste deel uitbrachten voor Playstation Home. Nu komen ze terug voor meer met deel 2. Dit deel brengt negen nieuwe spellen met zich mee plus de tijdloze klassieker Miz Fortune, samen met de al zo robuuste spellen in de Midway-serie. Samen met de nieuwe spellen zullen honderd prijzen te halen zijn en nog een extra prijs voor ieder die alle twintig spellen uitspeelt.
  • Conspiracy (begin 2011): Conspiracy is een debuut voor Jet Set Games en neemt de speler in een wereld gevuld met infiltratie en spionage mee. Spelers kunnen bij elkaar komen in verschillende 'factions' en goederen stelen van andere bedrijven. In dit actie-/puzzelspel zullen spelers de echte samenzwering meemaken.
  • Sodium 2 (lente 2011): Outso, een oude bekende voor Playstation Home, brengt ook een vervolg uit. Sodium 2 zal de welbekende gameplay van deel één overnemen en deze uitbreiden met volledig aanpasbare jet racers, supersonische snelheden en geweldige sondtracks.

Home lanceerde in december 2008 en heeft inmiddels zeventien miljoen gebruikers wereldwijd, meer dan tweehonderd spellen en zestig ruimtes om te ontdekken.
Namens iedereen bij FOK!games, gefeliciteerd!