Vrouw loopt 10 jaar met tandenstoker in voet

Een 26-jarige vrouw uit Oostenrijk is eindelijk verlost van een helse pijn in haar rechtervoet. De jonge vrouw heeft maar liefst tien jaar rondgelopen met een tandenstoker in haar voet.

De vrouw bezocht sinds de pijn begon meerdere malen het ziekenhuis in Feldkirch met het verzoek te kijken waar de pijn vandaan kwam. Uiteindelijk besloot men röntgenfoto's te maken, maar de dokters zagen de vier centimeter lange tandenstoker simpelweg over het hoofd. De vrouw kreeg het stempel 'gek' in haar medisch dossier en ze werd huiswaarts gestuurd.

De jaren verstreken, maar de vrouw bleef last houden van haar voet. Uiteindelijk besloot men deze maand de vrouw in een MRI-scan te leggen, en met succes. Diep in het vlees van haar rechtervoet bleek de tandenstoker te zijn verscholen.

De vrouw kreeg het object tien jaar geleden in haar voet. Terwijl ze destijds dacht het voorwerp te hebben verwijderd, bleef er een flink deel in haar voet achter. De vrouw vergat het incident, maar werd later getergd door een verschikkelijke pijn in haar voet.