Man neergestoken bij verkeersruzie om bumperkleven

Een 22-jarige automobilist uit Den Haag is donderdag in zijn woonplaats neergestoken bij een verkeersruzie. De man had de bestuurder van de auto die achter hem reed aangesproken op bumperkleven. Een 26-jarige Hagenaar is aangehouden als verdachte, meldt de politie.

Het slachtoffer reed rond 16.15 uur over de Houtwijklaan toen hij merkte dat de auto achter hem nauwelijks afstand hield. Hij sloeg rechtsaf en reed de Oude Haagweg op, waarna zijn achterligger op korte afstand volgde. Op het kruispunt met de Thorbeckelaan moesten beide auto's stoppen voor het verkeerslicht, waarop de 22-jarige uitstapte om de bestuurder van de auto achter hem aan te spreken op zijn rijgedrag.

Ook deze bestuurder stapte uit en sloeg direct het slachtoffer in zijn gezicht. Hij pakte vervolgens een mes, waarop de 22-jarige man naar zijn auto vluchtte. Hij kon echter niet voorkomen dat hij steekwonden in zijn hals en arm opliep. Ook werd een achterband van zijn auto lek gestoken.

Het slachtoffer wist met zijn auto een politiebureau te bereiken, vanwaar hij even later met een ambulance naar een ziekenhuis werd gebracht. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

Aan het einde van de middag meldde een 26-jarige man uit Den Haag zich op een politiebureau. Hij is vermoedelijk de dader en is aangehouden.