Jennifer Lopez in actie tegen erotische beelden

Jennifer Lopez doet er alles aan een stokje te steken voor het uitbrengen van beeldmateriaal waarop zij naakt is te bewonderen. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online beschikt haar ex-man Ojani Noa over 'nieuwe' erotische beelden van de zangeres.

"Ojani blijft maar nieuwe video's vinden waarvan hij niet eens wist dat hij ze bezat", zegt Ed Meyer, de agent van Lopez' ex-man. Noa en Meyer willen de beelden, die werden gemaakt tijdens het kortstondige huwelijk tussen Noa en de zangeres, uitbrengen. Op het ongeveer 21 uur durende beeldmateriaal zou onder meer de schaamstreek van Lopez staan en is te zien hoe zij naakt op een scooter rijdt.

Radar Online schrijft dat Lopez inmiddels een rechtszaak heeft aangespannen tegen de twee. De zangeres beweert dat het beeldmateriaal niet mag worden uitgebracht, omdat het om privébeelden gaat. Vorig jaar wist ze met een rechtszaak te voorkomen dat andere door Noa gemaakte erotische beelden van Lopez naar buiten werden gebracht.

De 41-jarige Lopez beloofde Noa eeuwige trouw in 1997, maar het huwelijk hield nog geen jaar stand. De zangeres is inmiddels getrouwd met zanger Marc Anthony met wie ze twee kinderen heeft.


Jennifer Lopez (Foto: Novum)