Lady Gaga belooft 'fucking good' album

Lady Gaga heeft haar fans beloofd dat ze het beste album van het decennium aflevert. De zangeres is momenteel bezig met haar tweede album Born This Way.

"Ik beloof het, ik zal jullie nooit teleurstellen", drukte Gaga haar Poolse publiek onlangs op het hart. "Het album is af en het is echt 'fucking good'." De 24-jarige zangeres omschrijft de nieuwe plaat als een 'connectie die we allemaal delen'.

Haar nieuwe muziek gaat volgens Gaga op een heel ander niveau verder. "Het gaat zo veel dieper dan een pruik of lippenstift of een outfit", zei de zangeres volgens MTV. "Of een verdomde vleesjurk. Born This Way gaat over wat ons 's nachts wakker houdt en wat ons angst aanjaagt." Lady Gaga verklapte dat de muziekstijl op het album voornamelijk zal bestaan uit beukende dansmuziek.

Over de lengte van de plaat bestaat nog onzekerheid. "Daar ben ik nog mee bezig", zei de zangeres. "Het album zou langer kunnen worden dan je denkt. Ik weet het niet. Ik kan niet echt beslissen."

Gaga zei dat het voorheen ongehoord was te veel muziek op een album te zetten. Maar de zangeres vindt dat de tijden zijn veranderd. "Ik vind dat jullie alle liedjes verdienen die ik maak. Want ik werk er hard aan", zei ze tegen haar fans. "Dus misschien krijgen jullie wel zomaar twintig nieuwe Gaga-nummers." Het album verschijnt waarschijnlijk ergens in de eerste helft van volgend jaar.


Lady Gaga noemt nieuwe album 'fucking good' (Foto: Novum)