'Internazionale in de markt voor Castaignos'

Luc Castaignos staat in de belangstelling van Internazionale. Dit heeft Martijn Krabbendam, journalist van Voetbal International, zojuist op Twitter gemeld. De Italiaanse formatie zou zich al bij Leo Beenhakker, technisch directeur van de Rotterdammers, hebben gemeld.

Castaignos maakt een stormachtig seizoen bij Feyenoord door. De jonge aanvaller staat wekelijks in de basis, omdat Jon Dahl Tomasson en Fedor Smolov in de lappenmand zitten. Mede door deze blessuregevallen ontpopte de pas 18-jarige voetballer zich tot vaste waarde.

Internazionale heeft in elk geval de intentie om in de komende periode te verjongen. De Italianen hebben namelijk meer dan tien spelers, die ouder dan 30 jaar zijn, onder contract staan.

Castaignos zal overigens niet direct bij Feyenoord vertrekken. De aanvaller wil zich eerst bij de Rotterdammers ontwikkelen alvorens hij naar een grote club vertrekt. Internazionale heeft al te kennen gegeven in dit proces mee te willen denken, maar eist in dat geval wel een eerste optie tot koop.

Voor Feyenoord is het hoe dan ook een hele mooie constructie. De Rotterdammers zijn voorlopig nog verzekerd van de diensten van Castaignos en zullen uiteindelijk miljoenen voor hem ontvangen.


Castaignos vertrekt mogelijk naar Internazionale.