Bulykin wil het liefst bij ADO blijven

Dmitry Bulykin speelt bij ADO Den Haag, maar is een huurling van RSC Anderlecht. De Russische spits hoopt zelf op een definitieve overgang.

De gemakkelijk scorende spits van ADO staat nog altijd onder contract in de Belgische hoofdstad bij Anderlecht, waar hij nooit doorbrak. "Maar trainer Ariël Jacobs geloofde niet in mij", geeft Bulykin aan in Het Nieuwsblad. "Dat was zijn goed recht. Ik zie dit dan ook niet als een revanche, ik neem hem niks kwalijk."

Als Bulykin de mogelijkheid krijgt om het nog eens te proberen bij de Belgische topclub dan zou hij daar over na gaan denken. "Als ik een eerlijke kans zou krijgen, zou ik erover nadenken. Anderlecht speelt toch bijna altijd voor de titel en doet vaak mee aan de Champions League."

Een langer verblijf in Den Haag heeft echter de voorkeur van de Rus. "Alles bij elkaar zou ik toch het liefst hier blijven. Ik speel altijd en ik scoor vlot. Waarom dan veranderen? Iedereen speelt de bal in mijn richting. Ze hebben gewoon heel veel vertrouwen in me. En zeggen dat ik voorlopig maar aan 75 procent van mijn mogelijkheden zit."