Derksen: Laat PVV'er WK binnenhalen

Niet premier Mark Rutte maar een PVV'er had bij FIFA-baas Sepp Blatter moeten lobbyen om het WK voor Nederland en België binnen te halen. Dit zei Johan Derksen vrijdagavond in het RTL-programma Voetbal International. Afgelopen week belde Rutte persoonlijk met Blatter om het WK-bid van de lage landen te ondersteunen.

"Nee, ze hadden iemand van de PVV moeten laten bellen joh. Die hebben ook allemaal van die sitejes enzo, die jongen van omakutje had je moeten laten bellen", doeldend op voormalig PVV-Kamerlid James Sharpe die naar verluidt onder andere sekssites exploiteerde. Derksen blijkt behoorlijk veel respect voor PVV'ers te hebben: "Die militaire jongens die eruit zien als randcriminelen. Of Dion Graus, die steeds meer op een hond gaat lijken."

Presentator Wilfred Genee was toch wel nieuwsgierig geworden door de Derksen genoemde site: "Hoe heette die site nou?!" "Omakutje.nl", aldus René van der Gijp, die een uitstekend geheugen blijkt te bezitten. "Wil je zeggen dat je nooit op die sites zit dan?!", aldus Derksen plagend tegen Genee.


Johan Derksen: Laat een PVV'er naar FIFA-baas Blatter bellen