'Prince treedt vannacht op in Paradiso'

Wereldster Prince treedt vanavond op in het Gelredome te Arnhem. Hij maakt er vaak de gewoonte van om na een optreden ergens een verrassingsoptreden te geven. Hij kiest dan op het laatst pas uit waar hij gaat optreden. De geruchten dat hij in de Effenaar in Eindhoven ging spelen werden sterker, maar nu is er bewijs dat het weleens Paradiso in Amsterdam gaat worden.

Op Twitter dook namelijk een foto op van dranghekken bij de Amsterdamse poptempel. Dit wijst er waarschijnlijk op dat de zanger van '1999' in de hoofdstad gaat optreden. Bij de Effenaar is in ieder geval nog geen contact geweest met Prince. "De geruchten dat Prince naar Eindhoven komt, worden steeds sterker. Maar de kans dat hij komt achten wij zeer klein. Onze medewerkers weten ervan en staan paraat," aldus de directrice.

Het optreden van Prince in het Gelredome is inmiddels begonnen en bij een eventueel verrassingsoptreden zal dit rond middernacht zijn. Naast Paradiso en de Effenaar wordt ook het Luxor in Arnhem genoemd als kanshebber. Het Amsterdamse Paradiso ontkent nog alle geruchten.


'Prince treedt vannacht op in Paradiso' (foto: Twitter)