'Mourinho bij City in beeld als Mancini vertrekt'

Naar verluidt zou Manchester City geïnteresseerd zijn in coach José Mourinho als de opvolger van Roberto Mancini. De druk op Mancini wordt steeds groter, aangezien drie keer op rij heeft verloren. Het verlies tegen Lech Poznan in de Europa League heeft de speculatie dat Mancini voortijdig de laan uitgestuurd kan worden sterker gemaakt. Volgens The Mirror richt de club zich al op een geschikte opvolger voor de Italiaanse coach.

Zo zou Mourinho één van de coaches die City met serieuze belangstelling volgt. The Special One volgde Mancini al eens eerder op. Toen de voormalige speler van Sampdoria bij Inter vertrok, werd Mourinho aangesteld als hoofdcoach. Onder leiding van de huidige Real Madrid-coach boekte de nerazzurri grote successen.

Mourinho heeft te kennen gegeven dat hij ooit nog eens terug wil keren naar de Premier League, waar hij als coach van Chelsea al eens eerder werkzaam was. City zou echter ook andere coaches in de gaten houden, volgens The Mirror gaat het om Martin O'Neill en Harry Redknapp.