"Theo is Theo en ik ben de trainer"

Michel Preud'homme verklaart dat hij geen problemen heeft met Theo Janssen. De trainer van FC Twente ziet een belangrijke rol voor Janssen.

Deze week werd gesproken over een problematische relatie tussen de Belgische oefenmeester en de sterkhouder van Twente. Het nieuws werd door de spelersgroep bestreden. Nadat Janssen bij Voetbal International liet weten dat hij geen problemen heeft met Preud'homme, liet de trainer in TC/Tubantia weten dat er inderdaad geen stubbelingen zijn.

"Theo is Theo en ik ben de trainer. We praten veel met elkaar, voeren discussies, maar dat doe ik ook met anders spelers", zei de oefenmeester van Twente. "Wie is de speler die ik tijdens een wedstrijd het meest spreek langs de kant van het veld? Theo. Hij heeft een centrale rol, begrijpt tactische dingen snel en heeft inzicht", vervolgt Preud'homme.

"Als ik problemen met hem zou hebben, zou ik dat niet doen." Janssen werd eerder deze week in verband gebracht met een mogelijke overgang naar Ajax en het Duitse VfL Wolfsburg. Bij de Duitsers staat Steve McClaren aan het roer. Onder de Engelsman bloeide Janssen bij Twente. Samen met McClaren werd Janssen vorig seizoen landskampioen.