'Dildodelinquent' krijgt zeven jaar

Een veertigjarige man is door de rechtbank in Antwerpen veroordeeld tot een celstraf van zeven jaar. De man heeft zeven zedendelicten begaan, terwijl hij een voorbinddildo van circa 30 tot 35 centimeter en een masker droeg.

Tussen oktober 2008 en oktober 2009 had de man diverse seksuele delicten begaan, waaronder verkrachting, aanranding en poging tot verkrachting. Op 1 oktober 2009 werd de man opgepakt. In zijn auto trof de politie een koksmes, een masker, latex handschoenen en twee voorbinddildo's aan. Deze voorwerpen linkten naar een reeks eerdere zedendelicten.

Het eerste slachtoffer werd in de hal van een appartementencomplex belaagd. De man probeerde haar slipje uit te trekken, maar de vrouw wist zich succesvol te verweren. Een ander slachtoffer kwam er minder goed vanaf. In een weiland probeerde de man haar te penetreren met een voorbinddildo. Toen dat niet lukte, moest ze hem oraal bevredigen. Het sperma van de man spuugde ze in een plastic zakje dat ze aan de politie gaf.

De beklaagde bekende de feiten. Naar eigen zeggen pleegde hij de delicten omdat hij gefrustreerd was over het feit dat hij geen relatie kon krijgen.