Özyakup weet niets van interesse PSV

Volgens diverse Turkse media aast PSV op Oguzhan Özyakup. De jeugdige middenvelder van Arsenal weet niets van de vermeende belangstelling uit Eindhoven.

Naast PSV zou ook Trabzonspor een oogje op Özyakup hebben. "Ik heb het ook gelezen. Turkse media overdrijven nogal", is de middenvelder kortaf. Hij wil het liever hebben over het bezoek van Guus Hiddink in Londen. Op het trainingscomplex van Arsenal voerden de twee een korte conversatie.

"Ik voelde me vereerd met zijn bezoek, maar je moet er geen conclusies aan verbinden", zegt Özyakup tegen OnsOranje. Hiddink is bezig met een scoutingtrip in Engeland, om toekomstige kandidaten voor het Turkse nationale elftal in kaart te brengen. Ook Őzyakup, momenteel aanvoerder van het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar, is in beeld.

De 18-jarige middenvelder houdt voorlopig echter de boot af. "Ik speel al jaren in Nederlandse vertegenwoordigende elftallen en daar ben ik heel blij mee. Een eventuele keuze tussen Nederland en Turkije is nog niet aan de orde. Op dit moment focus ik mij op Arsenal. Mijn contract loopt aan het einde van het seizoen af en ik wil eerst zekerheid over mijn toekomst."