[Video] Leraar straft met snot en spuug in gezicht

Een leraar uit de Japanse stad Saitama ligt ernstig onder vuur om zijn barbaarse strafmethoden. De 59-jarige docent spuugde sommige leerlingen voor straf in hun gezicht. Anderen kregen weer het snot van de leraar in hun gezicht uitgesmeerd.

Om de strafmaat te bepalen, maakte de leraar gebruik van drie dobbelstenen. Als een leerling zich had misdragen, rolde hij de dobbelstenen om uit te maken hoe ze zouden worden gestraft. Naast spuug of snot in hun gezicht, waren er ook tal van andere straffen.

Meisjes konden bijvoorbeeld ook worden gestraft door hun eeuwige liefde voor de docent te verklaren. Naast de dobbelstenen had de leraar ook zelf een wandelstok gemaakt waarmee hij ferme klappen uitdeelde.

Nadat ouders van geschokte leerlingen achter het bestaan van de strafdobbelstenen kwamen, gingen ze verhaal halen bij de school. De rector van de school heeft inmiddels excuses aangeboden terwijl autoriteiten de zaak zullen onderzoeken. De leraar zal zelf moeten beslissen of hij ontslag neemt, zich laat ontslaan of een rechtszaak tegemoet wil zien.


Geen leuk verhaal zonder dito filmpje