Vrouwen aangerand in Sliedrecht

In Sliedrecht zijn in korte tijd twee jonge vrouwen aangerand. De slachtoffers zijn 24 en 18 jaar oud. De oudste vrouw werd dinsdag onzedelijk betast toen ze een papiercontainer buiten zette.

Een man ging haar huis binnen en betastte haar daar. De aanrander koos het hazenpad toen de vrouw aangaf de politie te zullen bellen. Het slachtoffer wist een duidelijk signalement te geven van de dader. Het gaat om een lichtgetinte man van circa 1.75 meter lang met een normaal postuur. Hij is ongeveer dertig jaar oud, had een donkere jas aan en zag er netjes uit. De politie sluit niet uit dat de man de omgeving goed in de gaten hield, voordat hij toesloeg.

Op zaterdagavond werd een 18-jarige vrouw het slachtoffer van een aanranding. Zij was met haar fiets onderweg over de Deltalaan toen een man haar de struiken induwde en haar daar aanrandde. De tiener wist de man weg te duwen, waarop hij er van door ging op een fiets. Het signalement van deze dader is niet zo duidelijk. Het gaat om een jongeman van tussen de vijftien en dertig jaar, met donkere lokken en een slank lichaam. Hij had een jas aan met lichte gedeeltes erop.

De politie bekijkt of de aanrandingen met elkaar in verband staan, maar daar wordt voorlopig niet vanuit gegaan. Wie tips heeft of getuige is geweest kan de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844.