De Vrij wil bijtekenen bij Feyenoord

Stefan de Vrij is niet lang niet van plan om Feyenoord te verlaten. De jonge verdediger hoopt zijn huidige contract te verlengen.

De Vrij heeft in Rotterdam nog een contract tot 2012. Als het aan de mandekker ligt wordt die verbintenis verlengt. "Volgens mij staat er nog een afspraak met Feyenoord op de agenda. Ik hoop wel dat die er snel komt", zei De Vrij in Voetbal International. De boodschap van de verdediger zal technisch directeur Leo Beenhakker goed uitkomen.

Don Leo verklaarder eiste eerder duidelijkheid van de Feyenoord-talenten over hun toekomst. De Vrij geeft in ieder geval een positief geluid af richting de clubleiding, ondanks de interesse van andere clubs. "Ik heb wel iets gehoord over PSV, ja. Volgens de geruchten had PSV mij willen betrekken in een ruil met Danny Koevermans, al gingen die verhalen ook over Karim El Ahmadi."

De 18-jarige jeugdinternational wil echter niet weg uit Rotterdam. "Het streelt mijn ego. Het is toch leuk om te horen dat de trainer van PSV wel gecharmeerd van jou is. Meer ook niet. Ik ben en blijf toch een Feyenoorder, he? Ik loop hier al bijna mijn halve leven rond", besluit De Vrij.