Moeder houdt zoontje (8) als seksslaaf

Een Duitse moeder heeft haar eigen zoon bijna een jaar lang misbruikt als seksslaaf. Het achtjarige ventje moest de meest perverse handelingen uitvoeren bij zijn moeder. Bij deze daden werd hij ook nog eens gefilmd.

Het misbruik begon met seksspelletjes met het jongetje. Hierbij moest hij zijn moeder aanraken en strelen. Later dwong zijn moeder, een verpleeghulp, hem zelfs tot seks. Toen haar vriend met zijn vrachtwagen onderweg was, werden de handelingen zelfs per webcam naar zijn cabine gestreamd opdat de stiefvader kon meegenieten. Op zijn beurt zou hij het ventje volgens de aanklacht zelfs hebben verkracht terwijl zijn moeder alles filmde.

Om het jongetje, met de gefingeerde naam Kevin, te laten zwijgen werd hij vooraf volgestopt met slaapmiddelen. Het bleef echter niet alleen bij hem. Ook een achtjarig vriendje van hem en een veertienjarig nichtje zouden door het stel zijn misbruikt.

Moeder Rosemarie K. liet in de rechtbank haar bekentenis voorlezen door haar advocaat: "In de gevangenis besefte ik geleidelijk, wat ik voor slechte daden heb gedaan. Ik hoop dat ik mijn zoon en andere kinderen het op een dag kan uitleggen." Men vermoedt dat de feeks met haar betoog hoopt op een mildere straf. Haar en haar vriend hangt namelijk vijftien jaar cel boven het hoofd.