Jurk! strikt grote namen voor clubtour

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hebben enkele grote artiesten weten te strikken voor hun clubtour. Het voorprogramma van de heren, die samen het muzikale duo Jurk! vormen, wordt verzorgd door Guus Meeuwis, Marco Borsato, Nick & Simon, Alain Clark en Rowwen Hèze.

De artiesten verzorgen om de beurt het voorprogramma van de eerste clubtour van Jurk!, die Den Haag, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam aandoet. Het management van Jurk! laat weten dat wie waar te gast is een verrassing blijft. "Dat deze mannen in ons voorprogramma willen staan is natuurlijk enorm bijzonder", zegt Van Koningsbrugge. "Het is echt een voorrecht deze grote artiesten nog een keer het gevoel te geven dat ze hadden bij het begin van hun carrière".

Van Koningsbrugge en Van de Ven, die samen ook de tv-programma's Draadstaal en Neonletters maken, brachten begin dit jaar hun debuutalbum uit. Deze week verschijnt hun nieuwe single, Tram 7, en volgende maand volgt een dvd. De clubtour van het duo vindt plaats in december.


Onder andere Guus Meeuwis in voorprogramma Jurk! (Foto: Novum)