Boelee wenst Poortvliet een kogel toe

Mike Boelee heeft zich, dankzij een aantal forse uitspraken op Twitter, in het nauw gedreven. De verdediger van AZ, die op huurbasis voor Telstar uitkomt, heeft via het medium laten weten dat het tijd wordt dat trainer Jan Poortvliet een kogel krijgt.

Boelee werd afgelopen vrijdag niet in de selectie voor het duel met FC Eindhoven opgenomen. Vervolgens reageerde de verdediger zich op Twitter af. "Sommige mannen maken beslissingen maar weten never nooit waarom ze iets doen," schreef hij op het mircoblog. "En voor zulke mannen moet je respect hebben, ehmm NEE! Ze willen me echt kapot maken hiero. 't Wordt tijd dat iemand hier een kogel krijgt."

Telstar wil nog niet reageren op de bedreigingen van Boelee. Poortvliet en Toon Beijer, technisch directeur van de ploeg uit Velsen, willen eerst een onderhoud met de speler hebben. Daarnaast neemt de ploeg ook contact op met AZ.

Beijer reageerde overigens opvallend luchtig op het nieuws. "Wij vinden dat een speler bijna alles tegen de trainer moet kunnen zeggen, als het maar binnen vier muren blijft. Twitter is wat ons betreft niet bestemd om te reageren op keuzes van de trainer. Dat hebben we spelers eerder verteld, maar dat drong blijkbaar niet tot iedereen door. Van de krachttermen die Mike gebruikt, lig ik niet wakker. Ik weet hoe Mike is. Een prima jongen die op de training altijd keihard werkt."

Update
Telstar laat in een persbericht weten dat Mike Boelee vanochtend de kans heeft gekregen om uitleg te geven over zijn twittergedrag. De speler heeft aangegeven dat hij alleen verantwoordelijk is voor de opmerking 'ze willen we me echt kapot maken...'.

Boelee gaf aan dat de andere opmerkingen kwamen van een vriend van hem. Ook zouden de berichten geen betrekking hebben op Telstar, maar op een privé-situatie.