Been stelt functioneren ter discussie

Het is nog maar de vraag hoe lang Mario Been nog trainer van Feyenoord zal zijn. Humberto Tan, presentator van Eredivisie Live, liet via zijn Twitter-account namelijk weten dat de oefenmeester zijn functioneren ter discussie stelt. Ook Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher voor VI.nl, heeft dit bericht bevestigd.

Feyenoord ging eerder vandaag hard onderuit bij PSV. De Eindhovenaren leidden de Rotterdamse formatie naar de slachtbank en troffen uiteindelijk tien keer doel. Jonathan Reis was het meest productief en voegde drie treffers aan zijn seizoenstotaal toe.

Update 17.06 uur:

Volgens RTV Rijnmond zou Mario Been de spelers hebben gevraagd om een oordeel te vellen. De oefenmeester vraagt zich namelijk af of de groep het nog met hem ziet zitten.

Tot op heden is nog niet bekend wat het antwoord van de selectie van Feyenoord is. "Ik ga nooit uit mezelf weg bij Feyenoord, maar als maar een speler geen vertrouwen meer in mij heeft, ben ik weg", aldus de trainer.

Update 17.35 uur:

Mario Been heeft in De Telegraaf laten weten een nachtje over de ontstane situatie te willen slapen. Hierdoor zal er morgen pas duidelijkheid worden geschept of de trainer aan zal blijven in Rotterdam.