Peuter spoelt katje door wc

Een kitten heeft in Australië een hachelijk avontuur overleefd. Een driejarig meisje had het dier in de wc gestopt en vervolgens door het toilet gespoeld. De brandweer wist het katje uiteindelijk te redden.

De moeder van het meisje deed de ontdekking toen ze erachter kwam dat een van de vier pasgeboren katjes was verdwenen. De vrouw doorzocht het hele huis, maar kon de kitten niet vinden. Daarna kwam ze op het idee om haar dochtertje te vragen of ze wist waar het dier was gebleven. Het meisje vertelde dat ze het katje door het toilet had gespoeld.

De moeder hoorde niet veel later een klaaglijk gejank vanonder het huis en belde de brandweer. De spuitgasten braken de wc af en lieten een camera door de leiding zakken. Zo vonden ze het katje levend en wel. Het diertje werd vervolgens door de brandweerlieden naar boven gelokt.

De peuter blijkt al eerder voorwerpen zoals speelgoed, mobieltjes en geld door de wc te hebben gespoeld. De moeder heeft de brandweer beloofd haar dochtertje in het vervolg beter in de gaten te zullen houden.