[Video] Biker ongedeerd na salto over auto

De Chinese politie is naarstig op zoek naar een mysterieuze motorrijder. De man knalde enige tijd boven op een kruisende pick-uptruck. De motorrijder maakte hierop een salto over de bestelwagen heen om vervolgens op zijn voeten terecht te komen.

Volgens de beschrijving van een filmpje van het incident vond het bizarre ongeluk op 21 juni plaats in Wenzhou. Op de beelden is duidelijk te zien hoe de motorrijder zich in de zijkant van een pick-uptruck boort die geen voorrang verleent. De man vliegt door de lucht, maakt een salto over de bestelwagen en maakt een perfecte landing. Vervolgens checkt hij de schade aan zijn tweewieler, klopt het stof van zijn kleren om uiteindelijk te voet zijn weg te vervolgen.

De politie van Wenzhou heeft in een laatste poging de motorrijder te vinden deze week de bewakingsbeelden van het incident vrijgegeven. De bestuurder van de bestelwagen, meneer Mei, beweert dat hij ten tijde van het ongeluk de macht over het stuur was verloren. Hij had nog even een discussie met de motorrijder over wie er nu schuldig was aan het ongeluk. Hierna belde Mei de politie om in de schuldvraag te bemiddelen, maar de beste man bleek al te zijn gevlogen.


De motorrijder heeft alle geluk van de wereld gehad, of het is Bruce Lee himself