Man in boxer verstopt zich in kast tienermeisje

De politie van Clarksville, een plaats in de Amerikaanse staat Tennessee, heeft vorige week een twintigjarige zwerver opgepakt. De slechts in onderbroek geklede Christopher Davis werd uit de kast van een veertienjarig meisje geplukt.

De oma van het meisje belde woensdagavond laat de politie nadat ze een man in boxershort had aangetroffen in de kast van haar kleindochter. Davis was 's ochtendsvroeg in het huis geglipt om met het tienermeisje van bil te gaan. De grootmoeder rook pas lont toen haar vijfjarige kleinzoon haar vertelde over een vreemde man in de kamer van zijn neef.

Toen oma zich eenmaal toegang had verschaft tot de afgesloten meisjeskamer, trof ze de zwerver aan in de kast van het meisje. Aangezien het meisje ook nog diverse zuigzoenen in haar nek bleek te hebben, wist de oude vrouw genoeg. Ze belde de politie, die Davis weldra arresteerde wegens verkrachting.

Het tienermeisje had de dakloze echter leren kennen via internet, waar hij toegang tot had via de computer in een openbare bibliotheek. Ze besloten elkaar in september te ontmoeten, maar helaas ging dit niet door aangezien ze op dat moment huisarrest had. Afgelopen woensdag had Davis wel succes.

Hij bekende de politie woensdag dat zij in de kleinste uurtjes het huis was uitgeslopen via haar slaapkamerraam. Buiten ontmoetten ze elkaar waarna ze naar haar slaapkamer gingen. Hier werd het tienermeisje met haar toestemming bruut genomen door de jonge zwerver. Volgens de politie had het gevaar van het rendez-vous echter niet mogen worden onderschat.

"Dit zou hebben kunnen uitdraaien op een dodelijke situatie", verklaart de politie. "Deze man leidt al drie jaar een zwaar leven op straat. Wat hij heeft meegemaakt is niet te beschrijven, dit had een tragische situatie kunnen zijn." Davis was een paar maanden geleden nog opgepakt wegens openlijke geweldpleging. Volgens de politie was hij op de hoogte van de jeugdige leeftijd van het meisje.