Teken de petitie voor een Toonstruck 2

In 1996 is er een point-and-click adventure uitgekomen genaamd Toonstruck. Deze game was toon hij uitkwam niet volledig, het spel was in tweeën gesplitst omdat de ontwikkeling te lang duurde en het ook nog eens teveel kostte. Alles wat niet in het eerste deel kwam zou in een deel twee komen.

Maar zoals je al kon raden, is er nooit een deel twee gekomen. Nu liggen de rechten bij een ontwikkelaar genaamd Keith Arem, nu mag de naam dan niet bekend zijn maar zijn bedrijf, PCB Productions, heeft al veel gedaan in de gameswereld.  Het bedrijf heeft op verschillende manieren geholpen bij het geluid van games zoals Call of Duty, WWE Smackdown vs Raw, Bioshock en nog veel meer.

Nu heeft Keith Arem aangegeven dat hij wel interesse heeft om een volledige versie van Toonstruck uit te gaan geven, maar hiervoor moet hij wel zien of fans er zin in hebben. Aangezien het spel in 1996 al meer dan $10.000.000 kostte en dat er nu dingen opgepoetst zouden moeten gaan worden wil hij eerst weten hoe de fan-basis erover denkt.

Steun je dit doel, teken dan hier de petitie.

Toonstruck