Assassin's Creed 3 in Tweede Wereldoorlog?

Ubisoft heeft de mogelijkheid besproken om de volgende Assassins Creed in de Tweede Wereldoorlog te laten plaats vinden, verklaart producent Sébastien Puel. Hij vertelt dat het team heeft gekeken naar de Tweede Wereldoorlog en de mogelijkheid van een vrouwelijke assassin.

Ubisoft is alleen nog aan het zoeken naar de meerwaarde van een vrouwelijk personage. "We willen niet een vrouwelijke assassin toevoegen als het geen meerwaarde heeft. We zijn nu aan het zoeken naar de toegevoegde waarde. De Tweede Wereldoorlog is hierin een goed tijdsperk. Veel vrouwen in Engeland en Frankrijk vochten terwijl hun mannen te bang waren om de strijd aan te gaan. Dus misschien ben je in het volgende deel wel een Engelse vrouw gedurende de Tweede Wereldoorlog."

Het originele plan voor Assassin's Creed bestond uit een trilogie, maar daar is Ubisoft vanaf gestapt. "Het fijne aan Assassin's Creed is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. We kunnen steeds meer uitbreiden. Ik word wel eens gevraagd of we nog een game gaan maken na Assassin's Creed 3. We kunnen er in theorie nog wel 35 maken," aldus Puel.