Man met fallus van 45 cm opgepakt

De politie van Louisville, in de Amerikaanse staat Kentucky, heeft afgelopen week een man opgepakt wegens openbare dronkenschap. Alen Spahic liep vrijdag tegen de lamp door een enorme bobbel in zijn broek. In zijn broek bleek zich een dildo van maar liefst 45 centimeter te bevinden.

Volgens het arrestatierapport liep Spahic 's nachts rond met een enorme bobbel in de broek, die begon vanaf de bovenste band. Spahic droeg, hoewel middenin de nacht, een zonnebril en hield zijn handen strak tegen zijn lichaam. Volgens de politie leek het alsof hij een groot voorwerp in zijn jas had.

Omdat de politie verwachtte dat de beste man een gigantisch wapen bij zich droeg, was de agent verrast toen bleek dat het hier om een enorme dildo ging en een potje glijmiddel. Hierop begon Spahic obscene taal uit te slaan, en te roepen dat iedereen zou sterven aangezien hij een wolfachtige was.

Volgens het arrestatiedocument waren Spahic' oogjes piepklein en was hij een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving. Hij is aangeklaagd wegens dronkenschap en wanordelijk gedrag.