Vijftien tips in zaak dode taxichauffeur

De politie is zondag druk bezig tips na te trekken die zijn binnengekomen na de oproep in de zaak van de zaterdag in Kaatsheuvel omgebrachte taxichauffeur. Er zijn tien tot vijftien meldingen binnengekomen, zegt een woordvoerder.

De melders worden bevraagd, maar ook sporen in de omgeving en de taxi worden onderzocht. Daarnaast is het buurtonderzoek zondag voortgezet. Omdat daar ook campings bijzitten, duurt dat wel even. "Er is veel te doen, het zijn stukjes van een grote puzzel die nu moet worden gelegd." De politie is nog op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer, een 37-jarige taxichauffeur uit Tilburg, werd zaterdag tegen 08.00 uur op de Duinlaan aangetroffen. Volgens de politie is hij vermoedelijk door een misdrijf omgekomen. Er zijn 25 rechercheurs op de zaak gezet. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) verricht sectie op het lichaam, maar de resultaten van de schouwing worden pas na zondag bekendgemaakt.

Ongeveer vijftig collega's van het slachtoffer hebben zondagochtend tussen 03.30 uur tot 04.30 uur op de Heuvelring in Tilburg stilgestaan bij de dood van de Brabander.