Bridget 'nog zoekende' in relatie Johnny

Bridget Maasland weet nog niet helemaal wat ze van haar nieuwe relatie met Johnny de Mol moet vinden. "Iedereen heeft er een mening over of wil erin meedelen. Maar ik ben het zelf nog aan het onderzoeken", zegt de 35-jarige presentatrice zaterdag in het AD.

'Molland' is op dit moment het meest besproken koppel van de Nederlandse showbizz. Er gaat geen dag voorbij of Bridget wordt wel door een wildvreemde aangesproken over haar relatie. "Iedereen vraagt maar naar Johnny, terwijl ik zelf nog niet eens weet hoe het in elkaar steekt", zegt ze.

In haar nieuwe programma Hoe Vind Ik een Vent? bekijkt de presentatrice hoe de datingmarkt van tegenwoordig in elkaar zit. Daarin komt ook haar kersverse partner, die toch te boek staat als een vrouwenversierder, aan bod. "Hij heeft goed rondgekeken", geeft Bridget toe. En voor haar programma is dat juist een enorme plus. "Als iemand veel weet over hoe mannen vrouwen daten en met vrouwen omgaan, dan is hij het wel."

Voor de rest is Maasland erg nuchter over haar relatie. "Ik vind hem leuk en hij mij. We zien wel waar het schip strandt."

'Molland' ? (foto: Novum)

Submitter:  Bron: Novum