Veel modder in FIA WRC trailers

Vanaf 8 oktober aanstaande hebben liefhebbers van de rallysport weer alle reden om te smullen van een nieuwe rallygame. De game is ontwikkeld door Milestone en wordt op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 uitgebracht door Black Bean. FIA World Rally Championship moet het gat opvullen sinds DiRT toegevoegd werd aan de Colin McRae-serie.

De game heeft een career modus waarin je begint in de junior series, waarna je opklinkt naar de professionelere klasses. Daarnaast zijn er de nodige single- en multiplayer modi. Multiplayer gaat tot en met 16 spelers. In hoeverre het een simulatie-racer is, blijft natuurlijk de vraag. Voor liefhebbers van dat genre is het over het algemeen nooit goed genoeg. Wel is het nodige af te stellen, zoals de downforce, vering, traction balance en de differentiëlen.

In de bovenste trailer zie je in een vogelvlucht wat de game allemaal te game allemaal te bieden heeft, in de onderste trailer een aardige show off met retro Group B auto's zoals de Lancia Delta en de Renault R5.