[EL] Uitslag FC Metalist Kharkiv - PSV

PSV heeft zojuist de Europa League-wedstrijd uit bij FC Metalist Kharkiv eenvoudig met 0-2 gewonnen.

De ploeg van trainer Fred Rutten was al vanaf de start van het duel de betere ploeg. Doordat het veld echter door de aanhoudende regen steeds slechter werd, duurde het echter even voordat de Eindhovenaren het eerste gat in de defensie van de tegenstander had gevonden. In de 27e minuut scoorde Dzsudzsák vanaf de strafschopstip de 0-1. PSV kreeg de penalty nadat Toivonen zich na een duw van Villagra liet vallen. Villagra werd hierop met rood uit het veld gestuurd.

Drie minuten later speelde Pieters Berg vrij waarop de Zweed raak stifte. Niet lang daarna kwam een schot van Toivonen op de lat terecht. PSV was ook in de tweede helft de betere ploeg, Doelpunten werden er echter niet meer gemaakt ondanks kansen van Lens, Berg en Toivonen.