Agent boeit jongen om seks met dochter

Een Californische politieagent ligt ernstig onder vuur na de arrestatie van een vijftienjarige jongen. De agent uit San Jose kon het niet hebben dat de knul seks heeft met zijn veertienjarige dochter.

De agent besloot daarom het vriendje van zijn dochter een lesje te leren. Hoewel hij niet in functie was, ging de motormuis compleet met uniform naar het huis van de jongen en sloeg hem in de boeien. "Van de dochter van een politieman blijf je af", drukte hij de knul op het hart. "De officier van Justitie zal je waarschijnlijk aanklagen."

Hierna verwijderde de agent de handboeien weer en vertelde de geschrokken ouders dat hij hun zoon slechts een lesje wilde leren. De ouders vonden de straf veel te zwaar, en deden aangifte wegens een valse arrestatie. Hierna werden zowel het meisje als haar vriendje beboet wegens het hebben van seks terwijl ze minderjarig zijn.

De agent in kwestie is voorlopig geschorst, maar hier neemt het vriendje geen genoegen mee. Hij wil dat de stiefvader van zijn meisje achter tralies belandt. "Ik dacht dat hij gewoon een goede vader was die mijn ouders wilde spreken", vertelt de jongen. "Hij maakte echter misbruik van zijn positie. Ik was doodsbang."


Een filmpje van de neparrestatie