Conrector heeft fapvriendschap met jongen

De politie van North Wales, een plaats in de Amerikaanse staat Pennsylvania, heeft vanochtend ene Charles Hurst opgepakt op verdenking van kindermisbruik. Hurst wordt ervan beschuldigd een verregaande vriendschap te hebben gehad met een dertienjarige jongen, terwijl hij destijds juist adjunct-directeur van een middelbare school was. Masturbatie vormde een zeer belangrijk onderdeel van de vriendschap, zo concludeerde de recherche.

Volgens onderzoekers raakte Hurst bevriend met een dertienjarige jongen. Samen brachten zij uren met elkaar door, waaronder uitstapjes naar de sportschool, skiën en basketbalwedstrijden. De destijds nog conrector van de Pennbrook Middle School overlaadde de knul met cadeautjes en gaf hem zelfs zakgeld.

Ongeveer een jaar geleden veranderde de vriendschap toen Hurst het onderwerp masturbatie introduceerde. Hij maakte de knul wijs dat rukken hem 'slimmer en gelukkiger' zou maken. Samen spraken ze tweemaal daags over masturberen, zowel via sms'jes als mondeling. Hurst zou het kereltje elke keer maar liefst een dollar hebben gegeven als hij na het rukken Hurst zou bijpraten over deze ervaring.

De beste man is vanochtend opgepakt en zal vanmiddag, plaatselijke tijd, nog worden voorgeleid. Hij wordt beschuldigd van het in gevaar brengen van het welzijn van een kind, het omkopen van minderjarigen en cocaïnebezit.

Hurst
Hurst, een ware kindervriend