Oh Oh Cherso op Haags stadhuis

Donderdagavond zal het RTL-vakantieprogramma Oh Oh Cherso met beamers op de gevel van het Haagse stadhuis geprojecteerd worden. Dit heeft de organisatie van het Haagse kunstfestival TodaysArt donderdag besloten.

"We testen vanavond de beamers", vertelt organisator Roeland Landegent. "En omdat enkele leden van de crew fan zijn van het programma, hebben we besloten de apparaten met Oh Oh Cherso uit te proberen." Erg veel belangstelling verwacht TodaysArt echter niet, met name door de verwachte regenval. "Helaas is ook de cast niet aanwezig", aldus Landegent.

Kabouter, Sterretje, Jokertje, Sniper en de rest van de Haagse Oh Oh Cherso-crew zal de vierde aflevering van het programma, dat donderdagavond om 21:35 op RTL 5 te zien is, in de kroeg bekijken.

Update 22:37 - 'Gezellige sfeer'
Honderden Oh Oh Cherso-fans hebben donderdagavond de uitzending op de gevel van het Haagse stadhuis bekeken. Volgens de politie was er 'een bijzonder gezellige sfeer' op het Spuiplein. De bijeenkomst trok veel belangstellenden omdat het op donderdag zowel koop- als stapavond is in de hofstad.

De fans lachten hardop om de onbeschaamde opmerkingen van de Oh Oh Cherso-hoofdpersonen. Dat het beeld op de gevel slecht te zien was en de geluidsinstallatie te wensen over liet, deerde de aanwezigen niet. Er werd regelmatig geklapt en gejuicht wanneer de acht Hagenezen in het programma weer een blauwtje liepen of dronken een uitspraak deden.

Bezoek ook het centrale Oh Oh Cherso-topic op het forum.


Haagse cultuur?