Vrouw verleidt minderjarige in World of Warcraft

We horen het steeds vaker dat mensen via de sociale netwerken van games zich anders voor doen dan dat ze werkelijk zijn en op die manier in de problemen komen. Zo ook Angie L. Jenkins, een vijfendertig jarige vrouw die zich op World of Warcraft voordeed als 21. Ze kreeg daar een relatie met een jongen die zich voordeed als twintig. Helaas bleek hij maar vijftien te zijn.

De relatie werd steeds serieuzer. Er werd hevig gechat, gebeld en uiteindelijk spraken de twee regelmatig af op een parkeerplaats in Amherst, New York, waar ze seks met elkaar hadden. De jongen was op dat moment nog maar 16 jaar wat natuurlijk niet door de beugel kan.

Jenkins is nu aangeklaagd voor het online tot seksuele handelingen verleiden van een minderjarige. De jongen gaf al snel aan geen 21 te zijn maar minderjarig te zijn. Jenkins wist hier dus van maar vertelde aan de politie dat het niet uitmaakte hoe oud de jongen was. Volgens bronnen zou Jenkins, moeder van vijf, zijn getraceerd door middel van haar World of Warcraft user-name waarna de contactgegevens door Blizzard waren vrijgegeven aan de autoriteiten.


WoW