Stel maakt nummertje voor brandend bankgebouw

Terwijl spuitgasten gisteren in Frankfurt met man en macht waren uitgerukt om een brandend bankgebouw te blussen, had een stelletje in het park pal tegenover wel iets beters te doen dan naar de bluswerkzaamheden te kijken. Het jonge stelletje was namelijk innig de liefde aan het bedrijven.

In de Frankfurter Taunusanlage, het hart van het Europese bankwezen, brak gisteren even na enen brand uit in een vier verdiepingen tellend bankgebouw. Maar liefst zestig brandweerlieden waren bezig om het vuur te doven. Terwijl de rook en het vuur in een groot deel van de Duitse stad te ruiken waren, brandden de harten van het tweetal van verlangen naar elkaar.

Op foto's is te zien hoe het stelletje ongeneerd aan het vrijen is. De man ligt bovenop, zijn shirt omhooggetrokken. De onderop gelegen dame spreidt haar in leren laarzen gestoken benen zo wijd mogelijk om haar liefdespartner te ontvangen. Haar handen strelen zijn ontblote rug, terwijl hun tongen met elkaar verstrengeld zijn.

Hoewel seks in de vrije natuur ook bij onze oosterburen verboden is, gaat dit stelletje vrijuit. De politie had namelijk wel iets beters te doen. De fotograaf, die ter plekke was om de door laswerkzaamheden veroorzaakte brand te fotograferen, kon het echter niet nalaten ook enkele foto's van het liefdespaar te maken.

Benieuwd naar de foto's? Deze zijn te zien in het bronartikel