Doodse stilte bij 'grap' Tijl Beckand

Tijl Beckand heeft maandagavond in het programma Voetbal International wederom geen beste beurt gemaakt. Eerst was de komiek, die vroeger in het improvisatieprogramma De Lama's speelde, al tien minuten te laat voor de start van de uitzending, maar maakte vervolgens ook bij binnenkomst een flinke domper als grap.

"Ja sorry, ik kon een schnabbel overnemen van Wilfred, dus eh... die kon ik niet laten schieten", aldus Beckand waarop de 'grap' gevolgd werd door een doodse stilte van het aanwezige publiek. Presentator Wilfred Genee zei daarop: "Ik zou het nog één keer proberen..."

"Als het niet werkt, werkt het niet. Mijn begin is ook nooit zo sterk, dus dat sla ik dan liever over", vervolgde Beckand. Johan Derksen kon wel lachen om de mislukte binnenkomstgrap van de komiek. Andere grappen van Beckand later in de uitzending vielen echter ook allemaal in het water bij het publiek.

De kritiek van Voetbal International-kijkers op de gastoptredens van Beckand in het programma wordt steeds heviger. Volgens hen voegt de komiek nauwelijks iets toe aan het RTL-programma en is zijn voetbalkennis zeer gebrekkig. Toch blijft Beckand het keer op keer proberen.


Doodse stilte bij 'grap' Tijl Beckand in Voetbal International maandagavond