Fledderus: "Ik liet mijn team in de steek"

Mark-Jan Fledderus zal het duel tegen FC Twente niet snel vergeten. De middenvelder van Heracles Almelo vestigde gisteren de aandacht op zich, door twee gele kaarten te pakken.

Vlak voor rust ontving de speler twee keer een gele prent. De tweede kaart ontving hij na een wilde trap op Bryan Ruiz. "De eerste gele kaart was terecht, bij de tweede kom ik zelf een beetje te wild in. Volgens mij raak ik hem niet", liet hij na afloop weten.

"Maar het was in ieder geval niet slim. Dat mag niet gebeuren met een speler met zoveel ervaring als ik. Heel dom om op zo'n manier een rode kaart te pakken. Nota bene twee overtredingen op de helft van de tegenstander. Het is gewoon dom van me. Heel simpel", vervolgde Fledderus.

"Ik heb een heel team in de steek gelaten. Het komt voort uit goede wil, misschien wel iets te goede wil. Maar dat is ook niet goed. Er moest vandaag iets gebeuren. Onze start dit seizoen was immers niet goed. We wilden fanatiek gaan spelen. Maar dit was iets te fanatiek van mijn kant."