Uitslag FC Dordrecht - FC Den Bosch

FC Den Bosch heeft een belangrijke zege geboekt in de middenmoot van de Jupiler League. FC Dordrecht werd in een knotsgek duel aan de Krommedijk met 3-4 verslagen.

De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang zondagmiddag, maar een geweldig doelpunt van Bart van Hintum kort voor rust was het wachten waard. De speler van Dordrecht trof met een poging van zo'n veertig meter doel.

Danny Verbeek poetste na rust de achterstand echter al snel weer weg. Terwijl Den Bosch dacht door te drukken was het Erik Quekel die Dordt wederom op voorsprong zette. Het beste deel van de wedstrijd moest toen echter nog komen.

Tom van Weert bracht in de 80e minuut de 2-2 op het scorebord, waarna diezelfde speler vijf minuten later ook de 2-3 maakte. Toch was het Dordrecht dat veerkracht toonde en weer op gelijke hoogte kwam via Renaldo Jongebloet in de 89e minuut. Danny Verbeek zorgde in de 93e minuut echter voor het slotakkoord én de drie punten met zijn tweede treffer van de middag: 3-4. Bekijk hieronder de samenvatting.