Rijkeluisgaystudent stuwt kijkcijfers 'Bij ons in de PC'

De kijkcijfers van het high society-programma 'Bij ons in de PC' steeg afgelopen zaterdag naar maar liefst 1,05 miljoen mensen. Bij de première van het nieuwe seizoen vorige week trok het programma van presentator Jort Kelder nog 'slechts' 897.000 kijkers.

De toegenomen kijkcijfers zijn hoogstwaarschijnlijk te danken aan de Amsterdamse rijkeluisgaystudent Joris Lam, die een grote rol speelde in de uitzending. De 19-jarige jongeman, die op een hbo-privéschool zit, trok met zijn opmerkelijke uitspraken en gedrag veel bekijks bij internettend en tv-kijkend Nederland.

Zo diste Lam het winkelende publiek dat bij de Ikea kwam: "Ikea is eigenlijk een terrasje. Heerlijk. Lekker kijken naar die dikke tienermeiden achter een buggy die een halfbloedje voortduwen. Dan kom je terug van de Ikea en dan rij je weer door Zuid en dan denk je 'Oh eindelijk, gewoon weer mooie mensen'"

Overigens heeft de relnicht hiervoor zijn excuses al aangeboden op zijn persoonlijke Twitter-pagina: "Ok dat van die tienermoeders kwam er iets kutter uit dan het bedoeld was sorry nog daarvoor!"

"Ja, het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen", zo sloot Lam de uitzending wijs af, al feestend met zijn vriendinnen in zijn Amsterdamse appartement, dat hij van zijn rijke ouders kreeg.

Bekijk hier de hele uitzending van Bij ons in de PC terug via Uitzendinggemist.

Bezoek ook het centrale Bij ons in de PC-topic op het forum.


Rijkeluisgaystudent Joris Lam afgelopen zaterdag in Bij ons in de PC