Balotelli: "Ik ben Inter veel schuldig"

Mario Balotelli, spits van Manchester City, is zijn voormalige club Internazionale dankbaar, maar zijn hart ligt toch bij AC Milan.

"Ik ben Inter veel schuldig en ik zou het shirt van die ploeg nooit meer op de grond gooien. Ik heb daar een aantal fantastische jaren achter te rug, maar de afgelopen maanden realiseerde dat het tijd voor me was om te vertrekken. Maar ik had geen problemen met mijn voormalige ploeggenoten", aldus Balotelli volgens Sportal.it.

"Ik respecteer voorzitter Massimo Moratti en ik zie het ook niet als een probleem dat ik de voorkeur aan AC Milan geef, omdat die club mij meer aanspreekt. José Mourinho vertelde mij eens dat ik slechts twintig minuten op het veld kwam te staan. Als mens heeft hij zijn eigen mening, maar als coach zijn Roberto Mancini en Mourinho de beste."

"Ik speel niet bij City omdat dit de mooiste plek ter wereld is, maar ik ben hier voor het voetbal en om snel van mijn blessure te genezen. Ik zal nog een week rust nodig hebben en daarna ben ik er klaar voor. Ik kan soms domme dingen doen, maar ik zal niet als Antonio Cassano eindigen. Ik zal mijn team niet in de steek laten, want mijn carrière is zo belangrijk en niemand gaat dat kapot maken."