Man rukt in winkel op bikiniboekje

De politie van Sarasota, in de Amerikaanse staat Florida, heeft gistermiddag een 28-jarige man opgepakt wegens schennispleging. William Tyler Black werd in de plaatselijke Walmart betrapt terwijl hij zichzelf aan het aftrekken was. Het rukvoer dat Black gebruikte was de nieuwste editie van het blad 'Sports Illustrated', een magazine vol vrouwen in bikini.

De jongeman nam het blaadje mee uit het tijdschriftenrek, liep ermee naar de speelgoedafdeling en rukte net zolang tot hij klaarkwam in het gangpad. Een personeelslid van het warenhuis dat Black op heterdaad betrapte, heeft verklaard dat de rukker 'ejaculeerde op de vloer en zijn hand schoonveegde aan een speelgoedje. Met zijn voet probeerde hij het sperma van de vloer te wissen'. "Vervolgens verstopte Black het tijdschrift achter wat speelgoed en wilde de winkel verlaten", aldus het politierapport.

Een bron bij de politie heeft onthuld dat het misbruikte stuk speelgoed een lightsaber was, en het gebruikte boekje de badpakeditie 2010 van Sports Illustrated, met het model Brooklyn Decker op de voorkant. Toen de politie Black confronteerde met de beschuldiging, vertelde hij dat hij een cadeautje voor zijn dochter zocht. Hij wordt aangeklaagd omdat 'ieder weldenkend mens wel kan bedenken dat een kind in contact kan komen met het sperma dat was achtergelaten op het speelgoed'.


Prima fapmateriaal